Gemeente Gemeente Kaprijke

Ex-first lady van Georgië SANDRA ROELOFS geeft lezing over humanitaire stichting SOCO

Sandra Roelofs komt uit Terneuzen en is de echtgenote van de voormalige Georgische president Micheil Saakasjvili. Roelofs studeerde cum laude af aan het Hoger Rijksinstituut voor Vertalers en Tolken in Brussel en het Internationale Instituut voor Mensenrechten in Straatsburg. Ze werkte als bedrijfsconsultant waarbij ze andere landen adviseerde over investeringen in Georgië.
In 1998 richtte ze in Georgië de humanitaire stichting SOCO op met als hoofddoel het ondersteunen van gezinnen met lage inkomens. SOCO is actief op het gebied van reproductieve gezondheid en kinderwelzijn in Georgië.
In 2013 eindigde het presidentschap van haar man, en sinds enkele jaren woont ze opnieuw in Nederland, maar ze blijft zich inzetten voor SOCO.

Over de werking van haar stichting gaat ook deze lezing. Met de vergoedingen die ze ontvangt voor haar lezingen probeert ze geld in te zamelen voor SOCO. Lotus Bakeries ondersteunt SOCO naar aanleiding van deze lezing met 1.000 euro.

Wil je deze boeiende lezing van een bevlogen spreekster niet missen, en door het kopen van een toegangsticket en tegelijk een goed doel steunen, zet dan alvast donderdag 7 maart in je agenda. Deuren open om 19.15 uur.
De lezing is een co-productie van het Autonoom Gemeentebedrijf Kaprijke en het Davidsfonds Lembeke.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • do 7 maart 2019
    van 20 tot 21.30 uur

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; ADK: 10,00 €; VIP-kaart (incl. meet and greet moment na de lezing: 15,00 €; steunkaart zonder toegang: 5,00 €

Waar

SOCK (Sport Ontspanning Cultuur Kaprijke)
Molenstraat 28, 9970 Kaprijke

Contact

Organisatie

Davidsfonds Lembeke