Gemeente Gemeente Kaprijke

Opleiding online reserveren van zalen

Het gemeentebestuur en het autonoom gemeentebedrijf hebben eind 2017 de opdracht voor een online reservatiesysteem voor de zalen, beheer en inschrijvingen van vrijetijdsactiviteiten, de verkoop van tickets, uitleen van materiaal en beheer van kinderopvang gegund aan de firma End2end.

In 2018 werd er volop geprogrammeerd om de software op maat van Kaprijke in te stellen, en kregen onze medewerkers de nodige opleidingen.

Dit najaar gaan onze diensten achter de schermen aan de slag om alles op punt te zetten en het systeem te testen. Van zodra we online gaan, zullen inschrijvingen voor sportkampen, of de aanvraag voor een zaal dus via deze weg verlopen. Uiteraard zullen we de precieze datum in een volgend infoblad, en via de digitale kanalen tijdig communiceren.

Om jullie voldoende te ondersteunen in het gebruik van het systeem zal er een infosessie doorgaan, met de focus op de module 'zaalverhuur', op donderdag 7 februari om 19.30 uur in het SOCK. Je leert er een gebruikersaccount aanmaken, de beschikbaarheid van de zalen raadplegen, een zaal reserveren en de aanvraag annuleren of aanpassen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • do 7 februari 2019
    van 19.30 tot 21 uur

Waar

SOCK (Sport Ontspanning Cultuur Kaprijke)
Molenstraat 28, 9970 Kaprijke