Gemeente Gemeente Kaprijke

Schatten van Vlieg in Lembeke (dorp) en bibliotheek Kaprijke Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zoek je mee naar de schatkist van Vlieg in Kaprijke?Ook in Kaprijke is een schat van Vlieg verstopt. Wil je kans maken op een leuke verrassing en de hoofdprijs? Kom je dan gratis inschrijven in de bibliotheek van Kaprijke of Lembeke om je deelnameboekje met het parcours in ontvangst te nemen. 


Onze gratis zomerse wandeltocht start in het dorp van Lembeke. Onderweg kom je verschillende vragen en opdrachtjes tegen. Alles ingevuld? Super! Kom met je ingevulde boekje langs in de bibliotheek van Kaprijke en speel ons Bibster-spel om de schatkist van Vlieg te kunnen openen.


De zoektocht in Lembeke duurt ongeveer 1 uurtje en is geschikt voor het ganse gezin. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar met een ingevuld boekje, mogen deelnemen aan het Bibster-spel. Het spel duurt 30 minuten tot max. 1 uur. Alle deelnemende kinderen mogen een gadget kiezen uit de schatkist.Je kan tijdens de zomer zoveel schattenzoektochten doen op 300 locaties in heel Vlaanderen en Brussel:   • Elke zoektocht is anders! 

  • In de schatkist vind je een leuk stickervel met een unieke code. 

  • Met elke nieuwe code maken jullie kans op de hoofdprijs!

Wanneer

  • ma 1 juli 2024
    van 0 uur

Prijs

Gratis

Waar

9971 Lembeke
alle straten, 9970 Kaprijke

Organisatie

Bibliotheek Kaprijke