Gemeente Gemeente Kaprijke

Zondag op het Plein: Elfjuliviering met picknick en concert

Gepubliceerd op 01 juli 2019
Op zondag 7 juli 2019 gaat reeds voor de vierde keer een openlucht picknick met concert door op het Plein ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag.

 

We mogen zo stilletjesaan wel van een traditie gewagen. Wat enkele jaren geleden begon als een spontaan initiatief van enkele inwoners, is uitgegroeid tot een vaste waarde bij het begin van de zomer: een gemoedelijke openlucht picknick met een pittig aperitiefconcert. Voor de muzikale invulling koos de cultuurraad dit jaar voor het Kleinkunstkollektief.

Het wordt een blij weerzien met de groep van Kaprijkenaar Quinten De Vlaeminck - de band stond eerder op onze planken voor de opening van het SOCK. Op de speellijst staan de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst. Verwacht je dus aan Boudewijn De Groot, Wim Decraene, Willem Vermandere, Herman Van Veen, Kris De Bruyne, Urbanus, Wigbert, Walter De Buck, Miel Cools, Guido Belcanto, Jan De Wilde, Bobbejaan Schoepen en vele andere onsterfelijken.

Iedereen is welkom vanaf 11.00 uur met eigen picknick. De cultuurraad trakteert op een drankje. Het concert start om 12.30 uur.