Gemeente Gemeente Kaprijke

eBox

Wat

eBox is een beveiligde elektronische brievenbus of een verzamelpunt waarin u al uw overheidsdocumenten veilig digitaal kunt ontvangen, bewaren en beheren. Ook de gemeente Kaprijke werkt hier mee, bijvoorbeeld voor het afleveren van een toelating voor een evenement, praalwagen, beslissing subsidie wijkkermissen etc. 

U kunt uw persoonlijke berichten in de eBox activeren via het portaal www.mye-box.be. Telkens een nieuw document voor u beschikbaar is, krijgt u dan een melding op het door u opgegeven e-mailadres.

Toegang tot uw eBox is ook mogelijk via private dienstverleners zoals Doccle, TrustO … in een partnership met de overheid.

Voorwaarden

De eBox is gratis, net als de software om je E-ID in te lezen en It's Me. Een kaartlezer kan je aankopen in een computerwinkel, electrozaak of online en kost ongeveer 20 euro.

Hoe aanvragen

Via My e-box heb je toegang tot een steeds groeiend aantal (overheids)documenten. Zo heb je al je documenten bij de hand, waar en wanneer je maar wil, in een hoog beveiligde omgeving.

Je helpt ons natuurlijk ook om onze dienstverlening efficiënter te organiseren en te digitaliseren. Weg met de papierwinkel!