Gemeente Gemeente Kaprijke

Aanstelling tweede dorpsdichter(es) op vrijdag 25 januari

Gepubliceerd op 29 oktober 2018
De agenda's lopen snel vol in januari. Reserveer daarom nu alvast vrijdag 25 januari 2019, want dan stellen we de tweede Kaprijkse dorpsdichter aan.

Om de twee jaar stelt Kaprijke een nieuwe dorpsdichter aan, en zo ook in 2019. Dat gebeurt traditiegetrouw niet enkel met een glas cava en een bos bloemen, maar ook met een stevige expeditie in poëzie en muziek. En dat is in 2019 niet anders. We strikten Sascha Reunes voor een performance, en vonden het Engerling Ensemble bereid om haar muzikaal te ondersteunen. Een onuitgegeven combinatie!

 

Sascha Reunes 

Sascha Reunes is slampoëte. Ze won de publieksprijs op het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam in 2012. Ze schrijft copy, kortverhalen en podiumpoëzie. Ze werkte eerder samen met de Belgische Improvisatie Liga. Ze geeft ook workshops creatief schrijven en improvisatie.  

Sascha houdt van mooie woorden en blote voeten. Wij zorgen voor een micro en pantoffels. 

 

Engerling Ensemble  

Engerling Ensemble is Tom Crul van Haiden en de Lembeekse Thomas Betsens van Strange & Borderlines. Samen produceren ze space drone en cosmic noise. Thomas is student Mixed Media aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Gent en sinds 2014 actief bezig met performances en het maken van (geluids)installaties.

Engerling Ensemble houdt van modular synth, Ciat-Lonbarde stuff en circuit-bent toys. Wij zorgen, erghm, voor een stopcontact. Zodat ze Sascha kunnen begeleiden.

 

Kortom, verwacht het onverwachte. Je bent welkom vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is zoals je weet beperkt in Galerie Stadhuis. Reserveer je plaatsje bij de bibliotheek!

 

Website Sascha Reunes

Engerling Ensemble op Soundcloud

 

Alles over het dorpsdichterschap

Nieuwe dorpsdichter gezocht 2019-2020