Gemeente Gemeente Kaprijke

Tussen 6 en 12 jaar? Kom dan naar het detectivekamp op 3/11

Gepubliceerd op 08 september 2017
Word jij de nieuwe Sherlock Holmes? Na een acrobatisch circuskamp afgelopen zomer wagen we ons in de herfstvakantie zowaar aan een spannend en mysterieus detectivekamp. Het wordt een intense workshop van een halve dag rond vingerafdrukken, DNA, bewijsmateriaal, geheime codes en speciale gadgets.

Wie wordt er niet nieuwsgierig als het over misdaad gaat? Wil jij eens proberen om een misdaad op te lossen? De diefstal van de juwelen van een barones? De overval op de winkel achter om de hoek? Is er iets uit je huis gestolen? Leer om de dief te betrappen met eenvoudige trucjes en zelf samengesteld materiaal. Misschien kom je wel in de krant als de grote held die de misdaad heeft opgelost. Misschien voorkom je wel een crimineel feit.

Ben jij geschikt om James “007” Bond of Hercules Poirot op te volgen, of wil jij de baas worden van CSI New York? Probeer het al eens in deze workshop! Wonderlijk, verbazingwekkend, leerrijk, boeiend en vooral leuk om het te weten. Klaar om je herfstvakantie af te sluiten zoals nooit tevoren? En de hele week ervoor te nagelbijten en de dagen af te tellen naar deze spannende dag? Schrijf je dan als de wiedeweerga in. Maar pas op: zorg dat niemand het ziet, want de muren hebben oren.

De workshop wordt gegeven voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar door het deskundige Look & Smile uit Antwerpen van Ronald Van Rillaer, die een vorming Studio Herman Teirlinck op zak heeft en een indrukwekkend cv in TV-, stem-, toneel- en schrijfopdrachten. Tijdstip en plaats van het gebeuren is vrijdag 3 november 2017 van 13.30 tot 16.30 uur in en om het SOCK. Een minimum van 5 deelnemers is vereist.

 

Inschrijven kan tot 1 oktober en doe je door:

  • naam en leeftijd van de deelnemer(s) + naam en telefoonnummer van (één van) de ouders door te mailen naar jeugdconsulent@kaprijke.be

    én

  • het inschrijvingsgeld van 7,50 euro per deelnemer over te schrijven op rekeningnummer BE66 0910 0029 2443 van het gemeentebestuur Kaprijke met vermelding “detectivekamp + naam van de deelnemer(s)”

 

De inschrijving is pas definitief als we je inschrijvingsgeld hebben ontvangen. Haast je, want het aantal plaatsen is beperkt tot 15, en het aantal kandidaten dat detective wil worden is gigantisch, lieten de geheime diensten ons reeds weten via hun geheime kanalen!

Zie ook http://www.look-smile.be/