Gemeente Gemeente Kaprijke

In de plaats van de Buitenspeeldag: de Buitenspeel-bucketlist

Gepubliceerd op 20 april 2020
Meld je nu aan en ontvang op 22 april de buitenspeel-bucketlist, het alternatief voor de buitenspeeldag 2020.

Buitenspeeldag 2020 komt eraan, en meneer Corona heeft alvast beslist: hij ziet er dit jaar helemaal anders uit.

Máár ZEKER niet minder leuk. Hoe kan dat ook anders… De Meetjeslandse jeugddiensten hebben de handen in elkaar geslagen en samen werkten we een top-concept uit.

Wat?

Dit jaar pakken we uit met de grote buitenspeel-bucketlist.
De buitenspeelbucketlist is een poster met een grote checklist. De poster bevat 21 toffe buiten speel-activiteiten. Wanneer een activiteit is gedaan, kan het hokje aangevinkt worden.
Hang na afloop de poster aan je raam. Zo kan iedereen meevolgen wat voor een gekke buitenspeeldag de Meetjeslandse kinderen hebben beleefd.

De opdrachtjes zijn telkens voorzien van één of meerdere symbolen. Deze duiden de categorie van de activiteit aan. Dit neemt echter niet weg dat alle kinderen gewoonweg alle activiteiten mogen doen.
De categorieën zijn: allerkleinsten, creatievelingen, ontdekkers, durvers, sporters én win.

Jazeker, WIN! In de opdrachten sluipen 4 wedstrijdjes.
De kinderen kunnen meedoen aan de wedstrijd door een foto of filmpje te maken van hun resultaat van de activiteit. De foto of het filmpje sturen ze vervolgens naar info@meetjesman.be en wie weet winnen ze wel één van de vier spelpakketten.

Hoe?

Schrijf je in via volgende link en krijg op dinsdagavond de buitenspeel-bucketlist in je postbus of download hem hieronder.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckEobEHYHcsib5-gT_0NuQQXNWCJ3CzACaFY4KHFZyakoLUg/viewform