Gemeente Gemeente Kaprijke

Angär en gemeente met LEF

Wat

Angär, een platform voor LEF-gozers

Angär biedt ondernemende creatievelingen de kans om hun product of talent op hun eigenwijze manier voor te stellen aan een ruimer publiek. LEF-gozers ondernemen Lokaal, Ecologisch of Fair. Angär wil deze ondernemers een duwtje in de rug geven en mensen op een laagdrempelige wijze sensibiliseren om bewuster te consumeren. Angär biedt alle bezoekers de kans om met een gerust gemoed zowel duurzame food als non-food producten aan te schaffen. Producten met een verhaal en een LEF stempel.

Angär organiseert verschillende initiatieven in samenwerking met LEF-gozers: workshops, Diner Réservé, concerten, LEF-markt, evenementen … Op hun website kan je alle info hierover terugvinden en kan je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief.

In Kaprijke, de uitvalsbasis van dit platform, is er een mooie samenwerking met het gemeentebestuur. Zo werd de jaarmarkt omgetoverd tot een LEF-markt met lokale producenten en een creatieve standhouders. Ook de augustuskermis krijgt in 2020 een Smaakfestival in samenwerking met het plattelandscentrum vzw.

Ben jij een LEFgozer? Neem dan zeker contact op met Angär!

Meer info

www.angar.be

info@angar.be

GSM: 0472/43 87 49