Gemeente Gemeente Kaprijke

Administratief centrum vanaf 29 juni weer volledig open

Gepubliceerd op 27 juni 2022
Vanaf woensdag 29 juni is het Administratief centrum weer volledig heropend. Na een grootschalige verbouwing zullen alle diensten weer op hun vaste plaats zitten en bereikbaar zijn via de hoofdingang.

In februari 2022 werd begonnen met een grondige renovatie en herindeling van de benedenverdieping van het Administratief centrum. De diensten zullen grotendeels weer terug op hun oude plaats terechtkomen maar de indeling zal er toch lichtjes anders uitzien. Ook de inkom heeft een flinke facelift gekregen waarbij met behulp van een digitaal scherm mensen beter geholpen zullen worden. 

Vanaf september zal ook het OCMW van Kaprijke in het gebouw komen. Er werden speciale spreekruimtes voorzien waarbij mensen met de nodige discretie hun dossier kunnen komen bespreken. 

Vanaf woensdag is iedereen dus weer op de gebruikelijke manier welkom in het Administratief centrum. Denk er wel aan dat de diensten nog altijd op afspraak werken. Voor sommige zaken hoef je niet eens langs te komen en kan je het zelfs gemakkelijk telefonisch of via de website regelen. Dus kijk zeker eerst eens verder hier op de website of het nodig is om een afspraak te maken.